Aarstiderne rabatkode – Få rabat på din næste måltidskasse

Aarstiderne måltidskasser var de første måltidskasser på det danske marked tilbage i 1999, og nu kan du få lov at prøve disse formidable måltidskasser for dig selv. Så kan du selv vurdere, om der virkelig er noget bag den popularitet, som måltidskasserne har fået inden for bare de sidste 20 år i Danmark.

Med en rabatkode til Aarstiderne kan du nu prøve den mest populære måltidskasse i hele Danmark – og så er den til og med 100 % økologisk. Hvad mere kan man ønske sig? Læs med nedenunder, og se hvilke fordele du får med i købet, når du bestiller en måltidskasse fra årAarstiderne.

Fordelene ved en måltidskasse fra Aarstiderne med din rabatkode

En måltidskasse kan generelt set spare dig for rigtig meget besvær og stress, som der opstår i forbindelse på spørgsmålet ”Hvad skal vi have til aftensmad?” i hverdagen. Der er allerede rigtig mange danskere, der er hoppet med på vognen, når det kommer til måltidskasser, men hvorfor skal du gøre det?

Her er bare nogle af fordelene ved at vælge en måltidskasse fra Aarstiderne:

  • Det bliver meget lettere at spise sundt og varieret kost.
  • Du får ny inspiration til nye retter.
  • Du får mere tid og overskud til at kunne inddrage hele familien i madlavningen.
  • Du mindsker madspild, når der kun er lige netop det, du skal bruge, og ikke mere eller mindre.
  • Du kan opsige dit abonnement, når du ønsker, for der er ingen bindingsperiode.
  • Du kan introducere din familie for lækre kvalitets-retter, der er 100 % økologiske.

Dette er bare nogle af fordelene ved at være en måltidskasse fra Aarstiderne. Med en Aarstiderne rabatkode har du ikke længere nogle grund til ikke at skulle prøve denne fantastiske service af for dig selv. Så kan du mærke alle fordelene på egen krop og selv se, hvor meget mere overskud og energi der virkelig er tale om, når man bestiller måltidskasser.

Brug en rabatkode til Aarstiderne, og få rabat på din næste bestilling

Med en rabatkode til Aarstiderne kan du få et godt tilbud på måltidskasserne næste gang, du foretager en bestilling. Hvad end det er din første bestilling, eller du allerede har prøvet Aarstiderne mange gange, så skader det jo aldrig med en god rabat.

For det er klart, at måltidskasser bliver nødt til at være dyrere. Vi må betale lidt ekstra, når der er nogle andre, der skal indkøbe vores varer, bragte dem til vores dør og skabe nogle lækre og ernæringsrige opskrifter. Prisen er måske også den primære grund til, hvorfor du ikke endnu har prøvet en måltidskasse fra Aarstiderne.

Men med en rabatkode til Aarstiderne har du ikke længere nogen god undskyldning for ikke at give denne service en chance. Husk at du altid kan afmelde dit abonnement, hvis det alligevel ikke er noget for dig og din familie.

Selv hvis du elsker at planlægge dine egne opskrifter og handle ind til det, så skader det aldrig at prøve nogle nye opskrifter – Du vil helt sikkert kunne blive inspireret til at prøve nogle nye ting i køkkenet.

Hvordan fungerer måltidskasser?

Hvis du ikke endnu har prøvet en måltidskasse, så er du nok heller ikke helt sikker på, hvordan det i virkeligheden fungerer. Derfor har vi her lavet en overskuelig plan, hvor du kan se, hvordan hele forløbet skrider frem, og hvad en måltidskasse indebærer.

  1. Bestilling. Det første, du skal gøre, er at bestille en måltidskasse fra for eksempel Aarstiderne. Her har du mulighed for selv at vælge, hvilken måltidskasse du ønsker. En kasse med traditionel mad, familievenligt mad eller måske vegetarisk eller vegansk mad? Du vælger også selv, hvor mange personer der skal være mad til.
  2. Levering. Når du har bestilt din måltidskasse, så er det bare at læne sig tilbage og vente på leveringen af alle varerne og nogle spændende opskrifter. Varerne leveres på leveringsdagen i en frostkasse, så de er friske og lækre, når du skal i gang med madlavningen.
  3. Madlavningen. Din tilsendte måltidskasse står nu på dørtrinnet. Åbner du den op, vil du opdage, at den både indeholder alle varerne og en dertilhørende opskrift til et lækkert aftensmadmåltid. Opskriften er legende let at følge, og hvis du ønsker det, kan du endda vælge ekstra nemme måltidskasser. De indeholder retter, der max tager en halv time at lave i køkkenet.
  4. Nyd et økologisk og lækkert måltid fra Aarstiderne. Nu er du klar til at nyde denne lækre og ernæringsrige ret, som endda er hjemmelavet. Det bliver ikke meget bedre, eller meget nemmere for den sags skyld. Velbekomme!

 

Og husk selvfølgelig din Aarstiderne rabatkode, når du bestiller!

Måltidskasser fra Aarstiderne gør det let for dig at spise økologisk mad – specielt når du har en rabatkode

Økologi og bæredygtighed er på alles læber for tiden. Vi bliver alle sammen nødt til at begynde at ændre på vores madvaner, men det er lettere sagt end gjort. Mad er en stor del af den danske kultur i form af vores konventionelle landbrug, hvor vi har opdrættet grise til slagtning og så videre.

Men at skifte fra konventionel landbrug til økologisk er lettere sagt end gjort. Det samme gælder for os enkeltindivider. Hvis de store fødevareindustrier skal begynde at være mere økologiske, så kræver det et marked og en efterspørgsel efter det. Og det er os, der skal gøre det.

Men det bliver sjovt nok besværligt gjort af, at der ikke endnu, eller i hvert fald op til nu, har været et godt udvalg af økologiske varer i dagligvarebutikkerne. Man skal i hvert fald gå meget målrettet efter det, hvis man skal finde en økologisk variant af alle varerne på indkøbslisten.

Heldigvis gør Aarstiderne det let for os at få alle vores varer 100 % økologiske – og også ift. det økonomiske med muligheden for rabatkoder. Så behøver vi hverken tage stilling til, hvilken agurk vi nu skal købe, om den er i sæson, og hvorhenne man kan finde en økologisk variant. Alle de ting har Aarstiderne allerede sørget for, og de har træffet det bedste og mest bæredygtige valg for os. Det er uden tvivl en af de, hvis ikke den letteste måde at komme til at spise økologisk på.

Måltidskasser er en bæredygtig madvane

Når vi er nede og handle ind, så sker det jo ofte, at der lige kommer lidt flere ting med ned i indkøbskurven, end der står på listen. Og det er der en meget god grund til. Dagligvarebutikker er indrettet med det simple formål at få dig til at købe mere. Man skal have en meget stærk viljestyrke, hvis man skal kunne modstå tilbudsvarer og hylder, der bugner med farverige varer. Hvis man har børn med, så er det i hvert fald helt umuligt.

Når vi køber for meget mad, så bruger vi ikke kun flere penge, vi skaber også mere madspild. Selv om vi forsøger at fryse vores rester ned, så er der stadig en meget stor del af det, danskerne fryser ned, der ender med at blive smidt ud.

Madspild er et stort problem, når man taler miljø og klima. Så hvordan undgår vi det? Som sagt er det nærmest umuligt at undgå det, fordi butikker er indrettet til at få os til at købe mere. Men hvis vi undgår at komme i butikkerne eller kommer der sjældnere, så undgår vi også mere madspild.

I måltidskasserne er der nok til det antal mennesker, der er i din husholdning, og her er der ikke mere i kassen. Her er der nok til, at alle blive mætte og glade, og der ikke er mere tilbage på tallerkenerne. Det skyldes, at fagpersoner er inde over opskrifterne og indkøbene, og de ved, hvor store portioner henholdsvis børn og voksne skal have.

På den måde undgår man altså madspild, når man bestiller en måltidskasse. Her har man alt, hvad man skal bruge, og hverken mere eller mindre dertil. Og med en Aarstiderne rabatkode, bliver det blot endnu nemmere for dig også at spise bæredygtigt.

Bestil din måltidskasse fra Aarstiderne i dag, brug din rabatkode, og smag for dig selv

Hvis du stadig ikke er helt overbevist af alle fordelene ved at købe en 100 % økologisk måltidskasse, så synes vi, at du skal bestille en prøvekasse hjem – gerne med en Aarstiderne rabatkode. Så kan du danne dig din egen mening om denne tendens, og du kan smage, hvordan en ret der er lavet af udelukkende økologiske ingredienser smager. Du vil sikkert kunne smage det, for man får sådan en god smag i munden, når man spiser sin mad med god samvittighed.

Uanset om du vælger at fortsætte eller opsige dit abonnement, så vil du kunne får inspiration til nogle virkelig lækre retter, som du nok ikke har prøvet før. Det skader aldrig at prøve noget nyt, og hvis du ikke bryder dig om det, så kan du så let som ingenting afmelde dig dit abonnement igen.

Men vi tror, du kommer til at elske det. Det gør hundredvis af danskere allerede, der hver eneste uge modtager x antal måltidskasser lige til dørtrinet. Det bliver ikke meget lettere at vælge økologisk og få hjælp til bæredygtige madvaner, så det er bare med at komme med på måltidskasse-bølgen.