Den grønne Asparges rabatkode

Er du træt af at opfinde den dybe tallerken på ny hver aften? Er det et stressmoment at skulle planlægge og købe ind til det daglige aftensmåltid? Og kniber det med at få dækket næringsbehovet, på en god måde, hos store og små? Så er en måltidskasse den helt oplagte løsning for dig og din familie!

En bekymring mindre når du køber måltidskasser med din rabatkode til Den Grønne Asparges

Vi kender det allesammen. Efter en lang dag på arbejde skal man hjem og lave aftensmad. Men hvad skal man finde på? Ris fik vi i går, pasta i forgårs, og kartofler dagen før. Ungerne nægter at spise suppe. Og man kan måske nok spise risengrød hele året, men det er nu engang mest hyggeligt i december.

Synes du det er svært at komme i tanke om nye sunde og nærende retter, som hele familien faktisk vil spise? Gider du ikke længere se på rynkede næser og børn, der skubber tallerkenerne fra sig ved synet af den mindste grøntsag? Med måltidskasser står du med en bekymring mindre, når den daglige kabale skal gå op. Og køkkentjansen er der vist ikke rift om, med mindre man er passioneret madkunstner, og elsker at trylle med råvarerne aften efter aften. De færreste af os har dette overskud, når vi først går i gang ved køkkenbordet.

Det hele er meget nemmere med en rabatkode til Den Grønne Asparges

Måltidskasserne fra Den Grønne Asparges er altid nemme at gå til, og der er nyt og inspirerende indhold til flere dage om ugen. Nu er det endelig slut med at stå på hovedet i køledisken og trænges med alle de andre. For vist er der bedre måder at fordrive sin fyraften, end at stå i kø i supermarkedet – igen… Men selvom det lyder nemt og fristende at få en måltidskasse leveret, så kræver enhver omstilling at man tager en beslutning. Med Den Grønne Asparges rabatkode gør vi det nemt for dig at komme i gang!

Én rabatkode til Den Grønne Asparges, flere muligheder

Med rabatkoden til Den Grønne Asparges er det pludselig blevet nemt og inspirerende at gå i køkkenet, hver aften. Man slipper for at tage stilling til andet, end hvilken kasse, man vil have. Der er flere typer måltidskasser at vælge mellem. Er I en stor eller lille børnefamilie, er det oplagt at bruge rabatkoden til at prøve familiekassen af. Denne kasse indeholder råvarer til tilberedning af klassiske familieretter fra både det kendte danske køkken og det udenlandske – dog uden at det bliver for vildt for små smagsdommere. Menuen i familiekassen er sammensat på en måde, hvor der er tænkt på at det skal være nemt, men også inspirerende. Ingen gider at spise pasta med kødsovs, eller pandekager med fyld hver dag, vel?

Inspirerende aftensmad – hver uge

Hvis du hører til dem, der gerne vil udvide de kulinariske horisonter lidt, kan du vælge at bruge din rabatkode til Den Grønne Asparges på at prøve inspirationskassen af. Måske er hverdagsmaden blevet ligesom en gammel grammofonplade, der er gået i hak. Der er gået lidt for meget ged i det med variationen? Kassen her er fyldt med inspirerende råvarer, som man måske normalt går udenom i supermarkedet – fordi man ikke ved, hvordan de skal bruges, eller det virker alt for tidskrævende og kompliceret at finde ud af hvordan? Alle måltidskasserne fra Den Grønne Asparges leveres med opskrifter, for at gøre vejen fra skærebræt til tallerken så nem som muligt for dig.

Sundt og let med Den Grønne Asparges rabatkode

Vil du leve ekstra sundt til hverdag, er der også mulighed for lightkassen, når du vil benytte din rabatkode til Den Grønne Asparges. Her er tale om en kasse, med ekstra meget fokus på det lette liv. Kassen indeholder en stor del grøntsager, og der er mindre fedt og færre kulhydrater i retterne. Det skal være “fedt at leve sundt” – uden at det feder. Uanset hvilken måltidskasse, du vælger at bruge rabatkoden til, må du regne med at der forventes at du har de allermest basale ingredienser hjemme i skabene i forvejen. Måltidskassen leverer de råvarer der skal til, for at den daglige madlavning bliver både sjovere og nemmere.

Nemt, men uden at være fastfood

Selve konceptet måltidskasser har vundet indpas i vores køkkener herhjemme – og det er kommet for at blive. Hverdagen glider så meget nemmere, når man slipper for at skulle tage stilling på ny hver dag. De eneste beslutninger der hviler på dine skuldre er, hvilken måltidskasse du vil prøve, og hvor mange dage din måltidskasse skal række til. Derefter udfylder du hvor mange personer I er i husstanden, så regner vi ud hvor meget der skal puttes i jeres kasse. Råvarerne i måltidskassen kommer fra udvalgte leverandører, fortrinsvist så lokale som muligt. Mange af grøntsagerne kommer fra et lokalt økologisk gartneri.

Med en måltidskasse er det ikke længere kedeligt at lave mad

Måltidskasserne er sammensatte ud fra kriterier som at det skal være nemt, men stadigvæk inspirerende og sjovt at tilberede maden. Med de håndplukkede råvarer i måltidskasserne slipper man for at stå og rode i køleskabets dyb og spekulere på, hvordan man skal sammensætte maden og om hvilket tilbehør man skal finde på, så det ikke bliver det samme som i sidste uge. Det er nemt at prøve måltidskasser med en rabatkode til Den Grønne Asparges. Synes du at det er besværligt at lave en lækker dressing til salaten? Med gode og nemme opskrifter er det ingen sag!

Spar tid i hverdagen

Der er virkelig mange fordele med måltidskasser, i forhold til at skulle stå og finde på aftensmad igen og igen. Til sidst løber man nemt tør for idéer, og hvem gider at spise de samme retter hele tiden? En løsning kan selvfølgelig være madplaner, men selvom man derved sparer meget tid, fordi man slipper for at spekulere over menuen hver eneste dag, så kræver det stadigvæk at man planlægger. Måske er det sjovere at bruge tiden på andet, end at bladre i de samme kogebøger igen og igen, og det kan være overvældende at søge på nettet efter nye opskrifter. Prøv rabatkoden fra Den Grønne Asparges, og se selv hvor nemt det er at lave mad med en måltidskasse!

Bestil i ro og mag hjemmefra

Det kan også være at du hører til dem, der har så meget i hovedet på vej hjem fra arbejdet, at du ligefrem næsten glemmer at du skal lave mad – i aften igen! Her er måltidskasser simpelthen bare et genialt koncept, for du behøver slet ikke at spekulere på hvad du skal finde på. Vi har specialiseret os i at gøre det for dig, og mange andre. Hver dag er der flere og flere, der prøver måltidskasser, og mange bliver så glade for det, at de fortsætter. Det er nemt at bestille i ro og mag på nettet. Med få klik er din måltidskasse på vej til dig, og med rabatkoden til Den Grønne Asparges bliver det endnu nemmere at komme i gang.

Det har aldrig været nemmere at lave god mad

Med en måltidskasse kan du faktisk også nemt lave lækker scoremad. Vi ved jo allesammen, hvordan vi vinder hinandens hjerter. Ingen kan stå for god mad, og med en måltidskasse er du godt på vej. Så skal du bare sørge for at dække bord med en fin dug og huske at trække vinen op i god tid. Og så er det ellers bare at gå i gang med aftenens menu fra en ende af. Vi kan næsten garantere at det ikke kan gå galt med vores opskrifter og gode råvarer på dit køkkenbord. Når det hele er planlagt i forvejen – ja, vi gør det for dig! – kan du roligt gemme opvasken til næste dag, og fokusere på dit selskab. Bestem selv hvor mange personer, du vil have mad til i din måltidskasse. Det er nemt at variere og du kan altid ændre fra gang til gang. Der er heller ingen grund til at være bange for at bestille for store portioner hjem. Skulle maden ikke blive spist den ene aften, kan den bare pakkes ind og tages med i madkassen den næste dag.

Få overskud med en rabatkode til Den Grønne Asparges

Hvorfor ikke bestille din måltidskasse allerede nu? Med mindre du bare elsker at stoppe ved supermarkedet på vej hjem, og selv planlægge ugens aftensmad. Det har aldrig været nemmere at komme i gang og prøve måltidskasser. Der er så mange fordele, at det næsten ville være skørt ikke at prøve det af. Den Grønne Asparges rabatkode er nem at indtaste online og du kan allerede nu se frem til en meget sjovere hverdag. Opskrifterne er så nemme at gå til, at du kan give de lidt større børn maddage. Det giver overskud til de voksne og selvtillid til børnene. Selv mindre børn kan inddrages i madlavningen – det er en fantastisk gave for børn at få ansvar for alderssvarende opgaver. Glæden er ikke til at tage fejl af, når familien bliver budt til bords, og skal smage på herlighederne.

Prøv rabatkoden fra Den Grønne Asparges allerede nu – det bliver ikke nemmere.