Måltidskasser med Low Carb High Fat

Low Carb High Fat eller også kaldet LCHF er en kur til vægttab, der har for mål, at man skal føle sig mættet og kunne tabe sig samtidig. Dette sker ved at indtage en stor mængde af fedtholdige produkter og kun meget må produkter med et høj indhold af stivelse, sukker og kulhydrater.

Hvis du er på denne kur, så findes der også en måltidskasse for dig. Måltidskasser med Low Carb High Fat er sammensat af de helt rigtige ingredienser, hvor der er fokus med mejeriprodukter med højt fedtindhold, kød, fisk og nødder. Her får man altså alle de gode opskrifter til en Low Carb High Fat diæt foræret. Uden at man selv skal finde alle opskrifter og handle ind til dem.

Måltidskasser med Low Carb High Fat kan også være et supplement til din egen almindelige mad, men effekten vil ikke være lige så stor, hvis man spiser almindelig mad ved siden af. Ideen er, at kuren skal hjælpe din krop med at forbrænde dit fedt frem for kulhydrater. Og hvis du ved siden af måltidskassen spiser mange kulhydrater, så forbrænder kroppen bare dem i stedet.

slank kvinde

Hvad er LCHF-kuren? Og hvordan kan en måltidskasse hjælpe?

Når man starter en diæt eller kur, så er der oftest rigtig mange ting, man skal sætte sig ind i og nye opskrifter, man skal kokkere. For det meste er det et stort nok arbejde bare at sætte sig ind i, om kuren overhovedet er sund for én og passer til ens hverdag. Du slipper for både opskrifter og indkøb, når du køber måltidskasser Low Carb High Fat.

De seneste år har det at være på kur fået en del kritik i den offentlige sfære, men der er stadig en del, der bruger det til lige at tabe det sidste fedt på kroppen, som absolut vil blive siddende rundt om maven eller på lårene.

Low Carb High Fat kuren fungerer sådan, at man giver sin krop ekstra meget fedt og ekstra lidt kulhydrater. Normalt får den flere kulhydrater og knap så meget fedt, men nu vænner man altså kroppen til at skulle forbrænde fedtet i stedet for kulhydraterne. Så når man er aktiv og bevæger sig begynder den nu at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater. Desuden vil den også være bedre til at forbrænde ens resterende fedtdepoter på kroppen.

Derfor bliver Low Carb High Fat kuren også mest brugt, når man gerne lige vil tabe sig de ekstra par kilo, men man stadig er en aktiv person. Hvis ikke kroppen bruger energi, så forbrænder den nemlig heller ikke fedtet, man spiser, og det kan sætte sig.

Måltidskasser Low Carb High Fat kan bruges efter flere hensigter

Low Carb High Fat kuren er altså en kur til vægttab, men oftest for dem, der allerede er godt på vej til at tabe sig, og som ikke længere har et problem med eksempelvis overspisning. Det er ligeledes også for dem, der allerede spiser sundt, men af den ene eller den anden grund, gerne vil komme af med de sidste fedtdepoter. Eller for dem, som bare vil sikre sig den ”sunde linje” fremover.

Spis dig mæt med Low Carb High Fat måltidskasser

De farlige kure på markedet er dem, hvor man ender med at må gå sulten i seng. Hvis man har et problem med overspisning, så er det måske nødvendigt ikke at spise sig helt propmæt hver aften. Dog har man måske helt glemt, hvad det føles som at spise sig mæt.

Men for den almene dansker, så handler det ikke om at spise meget lidt mad og være sulten, men i stedet at lægge sine kostvaner om. Med måltidskasser Low Carb High Fat bliver man stadig mæt, fordi det fedtholdige mad mætter. Det er bare ikke kulhydraterne, der mætter én.

Low Carb High Fat måltidskasser kommer med et virvar af gode og sunde opskrifter, der sikrer, at du ikke skal gå sulten i seng eller spise en eller anden kedelig og uinteressant til aftensmad. I stedet får du en spændende og velsmagende ret foræret i slanke måltidskasser, så du ikke selv skal sætte dig ind i de præcise mængder af fedt, kulhydrater og sukker, som du må indtage.

Prøv måltidskasser med Low Carb High Fat i dag

Hvis du gerne vil prøve Low Carb High Fat kuren, så er måltidskasser med Low Carb High Fat altså et godt sted at starte. Her får du en idé om, hvilke slags madvarer du må spise, og hvordan du kan tilberede dem, så de får deres fulde smagspotentiale. Samtidig kan din krop blive vænnet til at forbrænde fedtet i din krop næste gang, du laver en aktivitet, hvor du forbrænder meget energi.