Osuma rabatkode

Er hverdagen travl? Har du svært ved at nå det hele, når der både skal hentes børn og handles ind og laves mad og gøres rent og … Ja, man kan blive helt forpustet bare ved tanken.

Efter en lang arbejdsdag er det ikke videre fristende at skulle arbejde sig gennem en hel liste af ekstra ting, der også skal nås. Derfor kan det være en god idé at prøve at finde på nogle alternative løsninger, så der bliver lidt mere tid i skemaet. Især når det kommer til indkøb – hvem orker lige at stå i lange køer sammen med en masse andre udkørte voksne, som alle sammen bare gerne vil hjem og slå fødderne op? Og det bliver da kun mere uoverskueligt, hvis du skal handle ind med børnene, der er trætte efter en lang dag i børnehaven eller skolen.

Nej, alternative løsninger er altså kærkomne i sådanne situationer.

Det er her Osuma rabatkoden kommer ind i billedet. Det er nemlig en super god mulighed for at få en billig introduktion til en service, der kan gøre din hverdag lidt lettere.

Hvad er Osuma?

Osuma.dk er din online udbringer af dagligvarer. Det vil sige, at du ikke behøver at gå ud og handle selv, men i stedet kan bestille de varer, du har brug for gennem Osumas hjemmeside, og så pakkes de i SuperBrugsen eller en Kvickly og leveres lige til din dør af en af Osumas chauffører.

Det kan være en super god løsning, hvis du ikke har meget tid til at handle selv, eller hvis du måske lider af nogle skavanker, der gør indkøbsoplevelsen meget besværlig og uoverskuelig. Det er også en service, der er tilgængelig alle 24 timer i døgnet, så det er altid muligt for dig at få bestilt lige præcis det, du mangler.

Og med en Osuma rabatkode kan du få en rigtig billig start hos servicen.

Hvordan fungerer det?

Din Osuma rabatkode indkasseres, når du foretager dit første indkøb på siden. Det er dermed ikke en rabat, der kan bruges af allerede eksisterende brugere, du er nødt til at være ny, da det er et slags introduktionstilbud.

Når du skal bruge din rabatkode til Osuma er det selvfølgelig godt lige at vide, hvad der præcis kommer til at ske. Når du bestiller varer via Osuma, bliver de faktisk bestilt hos en af dine lokale forhandlere, hvor Osuma har folk, der render rundt og samler dine varer og får dem pakket ned i emballage, der passer til diverse fødevarer.

Derfra bliver de så sendt af sted til dig i køle- og frysebiler, så du får så friske varer som overhovedet muligt.

Du er sikret friske fødevarer, selv uden en Osuma rabatkode

Dette er en del af Osumas friskhedsgaranti, som betyder, at hvis du ikke er tilfreds med varernes tilstand, når du modtager dem, kan du få pengene tilbage. Der er forskellige garantier for forskellige former for fødevarer.

  • Tørvarer og frosne produkter kan holde sig i mindst 30 dage
  • Frisk frugtjuice kan holde sig i mindst 7 dage
  • Mejeriprodukter, samt ost og pålæg kan holde sig mindst 5 dage
  • Kød og fjerkræ kan holde sig mindst 3 dage
  • Brød kan holde sig i mindst 24 timer – dette skyldes at det ofte er friskbagt og derfor skal bruges hurtigst muligt

Besked på forhånd

Hvis du tilmelder dig Osumas SMS-service får du besked op til en time før, at dine varer leveres til din dør.

Af og til behøver du dog ikke engang bekymre dig om at være hjemme i tide til at modtage din bestilling, da nogle af Osumas leverandører kan stille dit indkøb udenfor døren. Dette skyldes brugen af emballage, der passer til netop dit indkøb, så varerne ikke bliver fordærvede af at stå udenfor og vente lidt på dig.

Generelt er det dog bedst at være hjemme, så du kan tage imod din bestilling og undgå at varerne står og blomstrer udenfor døren. Især hvis du bor i en by med en masse naboer og forbipasserende er det måske ikke lige super fristende at have ting stående ude på gaden.

Der er ikke meget sjov i at have brugt din Osuma rabatkode, blot for at få stjålet dine varer.

Et bredt udvalg

Din Osuma rabatkode kan ikke kun bruges til den tilfældige indkøbsseddel. Den kan også bruges på Osumas måltidskasser, deres ugentlige tilbud og generelt på alt blandt deres store udvalg af dagligvarer, måltidskasser og vin.

Brug for inspiration?

Udover at kunne købe dagligvarer, du også kan finde i almindelige dagligvarebutikker, kan du også bruge Osuma som en inspirationskilde. På hjemmesiden kan du nemlig finde forslag til ting som opskrifter og gaveideer.

Her er fyldt med ideer til ting, du kan købe, hvis du er vegetar, ønsker at fører en sundere livsstil eller hvis du bare ønsker at købe varer, der er på tilbud i denne uge.

Forslagene til opskrifter er især nyttige, da de fortæller, hvor lang tilberedningstid den enkelte opskrift har, og så får du derudover en liste med ingredienser som du kan bestille. På den måde kan du købe lige præcis det, du har brug for til madlavningen uden at komme til at købe for meget eller for lidt.

Du kan derfor overveje at bruge din Osuma rabatkode på at få samlet ingredienser ind til nogle nemme opskrifter, som du og familien kan nyde sammen.

Kan du bestille fra Osuma hvor som helst?

Næsten! Osuma dækker efterhånden det meste af Danmark, så selv hvis du bor lidt udenfor byen, bør du stadigvæk kunne benytte dig af denne smarte service – og af Osuma rabatkoden. Det kan dog være vanskeligt at modtage varer, hvis du bor på en af de ikke brofaste øer, eller hvis du bor i Udkantsdanmark.

Osuma dækker næsten 4 millioner danskere, så der er er gode chancer for, at du er dækket, men det er desværre også muligt, at du falder i den lille gruppe, der endnu ikke har adgang til servicen.

Har du brug for lidt ekstra hjælp?

Hvis du er ældre eller handicappet kan varer tit give lidt problemer i forhold til at få dem pakket ud og stillet på plads. Generelt set leverer chaufførerne bare varerne lige til døren, men hvis man har brug for hjælp, er de også ofte behjælpelige med at bære ind og pakke ud.

Skal du bruge en rigtig god vin?

Osuma har et samarbejde med Best Match Wine, hvilket betyder at du kan finde et helt enormt sortiment af forskellige vin i Osumas webshop. Er det måske det, som du skal bruge din Osuma rabatkode på? Er der en stor begivenhed lige om hjørnet, hvor der er brug for noget vin i topklasse?

Du kan gennemgå vinene selv og vælge det, du kan lide, eller du kan kontakte Osumas vinleverandør direkte og spørge dem om gode råd til at udvælge lige netop den vin, der vil passe perfekt til den allerede valgte festmenu.

Alle vinene er markeret med, hvilken form for mad, de vil passe godt til. Dette skyldes, at ikke al vin er ens – som du sikkert har hørt. Forskellige vin passer til forskellige former for mad på grund af smagene, der skal kombineres.

Derfor mener nogen, at det kan være en god idé at spørge en ekspert om råd til at finde den helt rigtige vin. Andre mener, at den slags er spild af tid.

Men hey, det er jo din Osuma rabatkode, så du kan selv vælge, om du vil bruge den på en vin, som du har valgt selv eller om du vil bruge din Osuma rabatkode på en vin som du har fået anbefalet af en vinekspert.

Går du op i dyrevelfærd?

Så kan du ånde lettet ud, for Osuma har selvfølgelig også en økologisk afdeling fyldt med alverdens forskellige fødevarer. Du behøver derfor ikke frygte, at du er nødt til at gå på kompromis med dine værdier til gengæld for at kunne bestille varer hjem til døren.

Med din Osuma rabatkode kan du let bestille nogle økologiske varer uden at mærke nogen forskel i forhold til dine almindelige indkøb i butikken. Økologiske varer er selvfølgelig generelt dyrere, men igen: Du har jo en Osuma rabatkode at starte ud med, så det skærer selvfølgelig noget af prisen ned.

En let start

Alt i alt kan du få en super billig og god start med en Osuma rabatkode. Alt du skal gøre er at smutte ind på Osumas hjemmeside og oprette en bruger. Så kan du også begynde at få dine dagligvarer leveret lige til døren, så hverdagen bliver lidt nemmere.